Groepsaccommodatie

Hoe ziet de accommodatie eruit!

Er is een sfeervolle en volledig ingerichte verblijfsruimte, voorzien van zithoek, eethoek en een bar met tapinstallatie (bier op aanvraag te reserveren) tv met dvd speler en muziekinstallatie. Biljart, voetbaltafel en dartbord (dartpijlen zelf meenemen) De accommodatie heeft een keuken met alle denkbare apparatuur, vaatwasser, 6- pits gasstel, braadslee, oven, magnetron en koffiezetapparaat. Er is een terras met tuinmeubilair.  

Op de begane grond zijn 5 kamers geschikt voor 2/4 personen. Op de 1e verdieping zijn 5 kamers voor 2 personen. Totaal kunnen er 30 personen in de accommodatie. Alle kamers zijn voorzien van eigen badkamer met wastafel, douche en toilet. Er staat een tv en er is een zit gedeelte, keukenblok met koelkast, koffiezetapparaat en kookgelegenheid aanwezig.

De bedden zijn voorzien van kussens en dekbedden en zijn opgemaakt. Alle slaapkamers hebben een terras. Er zijn 3 kamers op de begane grond toegankelijk voor mindervaliden. Deze kamers zijn voorzien van hoog/laag bedden met verstelbare zijkanten, aangepaste doucheruimte met douchestoel en beugels bij het toilet. De begane grond is rolstoel toegankelijk. De slaapkamers zijn rookvrij.  

zaal groepsaccommodatie overijssel
slaapkamer groepsaccommodatie vollenhove